Kite rase gedik jap,,

,, kite call awak,, awak tak bangun.
,, kite message awak,, awak tak balas.
,, then awak message kite,, macam marah je nada-nye ye gamaknye,, kite beberk je.
,, pastu kite dah beberk, kite try message awak, tanya kenape,, awak tak jawap.
,, kite try call,, awak tak angkat.
,, kite call lagi,, awak angkat,, awak cakap,
"I busy skarang."

(tutt tuttt tuttt)
*ni bukan mencarut k, tapi itu bunyi talifon kene hangup punya juga.*

SEDIH LA KITE CAMNIIIIIIII
SAPE NAK DINNER NGAN KITE KALAU AWAK BUAT MACAM NI KAT KITEEEEE
*sob sob*

(ika, sila stop ber'drama'
kelas drama kau
dah tamat dua semester
lepas.
harap makhlum..)

1 comment:

  1. =,= sabar eh. awk call kita jelah :D

    ReplyDelete

MAHU LEBIH?

SILA TEKAN 'OLDER POST' :)