Sebelum aku kenal kau.

saya nak AIR saya balik.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa purple tu cuma colour yang biasa je. Tak lawa mane pon yang benar nya.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa lelaki metrosexual ni macam gay yang teramat and menggelikan.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa lelaki yang muka garang gila, memang garang la sebenarnya.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa memang tak la aku nak dapat lelaki badan ada sikit macam Jacob kat Malaysia ni kan.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa semua lelaki memang tak lah tengok drama kat tv3 ke, atau pun cerita romantik-romantik macam LBS ke kan.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa coki-coki tu coklat biasa yang menggemukkan.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa Cafe Jebat tu tempat makan biasa kat UiTM.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa semua orang tau la kan harga standard air jual kat pasar RM1.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa hadiah kalau nak bagi kat lelaki senang gila pasal diorang bukan nya reti pun taste fashion ni.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa lelaki memang takpernah kesah lah pasal hygiene dengan cara nak jaga muka.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa impossible gila aku nak cari lelaki yang sayang gila kat mak dia.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa account tu subjek yang senang je, stok tutup mata dah dapat DL dah.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa lelaki semua poyo tak mesra dengan mak dia depan orang ramai.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa aku takpernah reti lagi la nak makan Nasi Kontrak.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa lelaki yang merokok tu bapak loser gila.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa aku memang takkan makan lah kat E-Point.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa susah lah nak cari lelaki yang reti nak pakai apa dengan kena gaya nya.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa aku takkan beli Bio-Oil pasal aku takut dia atk berkesan.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa lelaki semua kaki gabak-gabak.
Sebelum aku kenal kau,
aku rasa, , aku tak lawa gila. . . .
Ada banyak benda yang aku tak tahu sebelum aku kenal kau. Walaupun benda tu kecik, tapi aku suka benda tu semua. Aku paling suka gila bila kau paling lah manja dengan mak kau (tolong lah jangan deny,, tolong lah). Benda tu comel sebenarnya. Tapi yang paling aku suka bila kau masih jadi 'air' aku lagi. Tapi bukan sekarang. Sekarang kau dah delete aku, nanti tunggu time je, ntah-ntah kau block aku. :'( Tapi tak apa, kita tunggu je lah masa dia nanti.
*obvious sangat ke
yang aku tengah
patah hati sekarang?
obvious sangat
keeee?*

1 comment:

  1. ohh ikaa. sebelum aku baca, aku tak tau apa yang jadi sebenarnyaa. be strong girlfriend :)

    ReplyDelete

MAHU LEBIH?

SILA TEKAN 'OLDER POST' :)