Artventure ke-2


*photo oleh Amir Afandi Omar

Pada Isnin lepas, kami (budak Fine Art part 3 masuk part 4 UiTM London) telah mengadakan Artventure kecil-kecilan ke Balai Seni :D

Ianya yang benarnya ArtVenture yang ke tiga,, kot,, tapi yang ke dua bagi saya lah kan..

Kami ke Balai Seni untuk melihat Pameran seni yang bertajuk,, Seusia Muda Zaman? Zaman Seusia Muda??? (Ya Allah! Time-time macam ni lah boleh lupe pulak kannnnnn) tapi serious, nama dia lebih kurang macam tu lah kan.. Dekat tingkat bawah ada satu Pameran lama, kalau tak salah pameran tu about 'mixed media', jadi nya saya agak terpegun (copp, bukan agak, tapi memang terpegun ok!) .. Sumpah awesome gile hasil karya mereka semua. Memang berbakat lah Orang-orang Malaysia ni ye gamak nye kannn~~
(dekat sini Ika, kau doa nanti bakal ada pameran engkau pulak dekat Balai Seni tu. aaamin..)

*jap, tertunda jap,, tengah menghayati lagu 'This Aint A Scene, Its An Arms Race'

Ok, lagu habis..

moving on,,

Korang-korang semua, should really pergi balai Seni tho. Tambah lagi sekarang dia ada buat Pameran Seni Lucha Libre? (macam tu ke ejaan nya?) ,, Waktu I pergi hari tu, pameran tu belum start lagi, hari keesokkan nya baru mula. So,, taksempat lah kan.. tsk,, Tapi korang sempat lahh,, sila lah pergi ke Balai Seni :DD

1 comment:

  1. ok...lepas ni pergi ajak sue 0k?

    ReplyDelete

MAHU LEBIH?

SILA TEKAN 'OLDER POST' :)